VastgoedontwikkelingWat kunnen we voor u doen

Vastgoedontwikkeling

vastgoedontwikkelingFroger Vastgoed is sterk in vastgoedontwikkeling, zowel op basis van nieuwe plannen als gewijzigde wensen met betrekking tot bestaande bouw. Wij vormen een compacte en overzichtelijke organisatie, die wendbaar is, korte communicatielijnen kent en één aanspreekpunt voor uw vragen vormt. We werken zelfstandig in opdracht (of vormen een team met onze vast partners), waardoor we de planvorming, financiering en bouw zowel in eigen beheer als in samenwerking kunnen uitvoeren.

Wilt u succesvol zijn binnen de vastgoedontwikkeling? Zorg er dan voor dat u oog heeft voor culturele, sociale en maatschappelijke waarden en verdiep u in de wensen en eisen van gebruikers, bewoners en omwonenden. Dit onderscheidt ons in combinatie met het juiste gevoel voor politieke en maatschappelijke gevoeligheden van andere ontwikkelaars, zaken die in ons dichtbevolkte Nederland gemakkelijk tot conflicten kunnen leiden.

Herontwikkeling van vastgoed

Wilt u zorgen voor de herontwikkeling van vastgoed? Wij zoeken oplossingen die passen binnen de specifieke bestaande gebouwde omgeving, waarbij we respectvol omgaan met het verleden. We zorgen voor een specifieke aanpak waarbinnen de goede communicatie met de omgeving een sleutelrol speelt. We brengen de verschillende belangen in kaart en beheren de complexiteit van de vastgoedontwikkeling, zodat u kunt rekenen op een uitstekend resultaat.

Renovatie en vernieuwbouw

Wilt u blijven voldoen aan de huisvestingsvraag van het heden en de toekomst? Froger Vastgoed is u graag van dienst met renovatie en vernieuwbouw, om doorlopend aan de steeds strenger wordende normen en eisen te voldoen. We verlengen de levensduur van woningen en kantoren en leveren op die manier een belangrijke bijdrage aan de huisvestingscapaciteit van dit moment.

We slopen alleen wanneer dat niet anders kan, indien mogelijk behouden we het casco of de gebouwde omgeving en passen we deze aan de veranderende marktvraag aan. Vormt sloop de enige mogelijkheid? Dan zorgt Froger Vastgoed voor vervangende nieuwbouw met effectieve sociale impulsen, om eventuele minpunten van de bestaande fysieke situatie op te heffen.