In-company TrainingWat kunnen we voor u doen

In-company training Conditiemeting NEN2767

incompany trainingWilt u uw personeel het theoretische en praktische deel van de Conditiemeting NEN 2767 laten bijbrengen, het liefst op locatie? Froger Vastgoed verzorgt een in-company training, die we volledig op uw wensen afstemmen. Michel Froger maakt onderdeel uit van de examencommissie van de NVDO, met betrekking tot de cursus Conditiemeting volgens de NEN 2767, waardoor u kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardige in-company training.

Voorbeeld cursusprogramma in-company training Conditiemeting NEN 2767

Een cursusdag duurt van 09:00 uur tot 16:00 uur, met een pauze tussen 12:00 uur en 13:00 uur. De eerste cursusdag tijdens de in-company training Conditiemeting NEN 2767 vindt plaats op kantoor, tijdens dag 2 en 3 vindt de cursus zowel binnen als buiten plaats.

Dag 1 vormt de basis voor de theorie omtrent onderhoud en bouwkundige inspectiemethodiek, conform NEN 2767. We behandelen de methodiek van inspecteren, inventariseren en prioriteitenstelling. Daarnaast oefenen we het objectief inspecteren, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Tijdens dag 2 volgt er een praktijktraining, door een beperkt aantal bouwdelen op locatie te inventariseren en dit volledig uit te werken. Dag 3 staat in het teken van een praktijktraining om de geïnventariseerde bouwdelen te inspecteren volgens NEN 2767, om dit daarna uit te werken. De middag bestaat uit het bespreken van de resultaten en opstellen van de meerjaren onderhoudsplanning (MJOP). Na afronding van de in-company training Conditiemeting NEN 2767 ontvangen deelnemers een certificaat van deelname.

Training on-the-job en leerdoelen

Wilt u gebruik maken van persoonlijke begeleiding na de in-company training Conditiemeting NEN 2767? Froger Vastgoed is u hier graag mee van dienst, om uw werknemers verder bij te scholen.

De cursus voorziet in de volgende leerdoelen:

  • Toepassen van de methodiek van objectief inspecteren
  • Bepalen van de ernst en omvang van gebreken
  • Interpreteren van inspectiegegevens en bepalen van condities
  • Leren omgaan met urgenties