BedrijfsinformatieWie is Froger Vastgoed

Wat doet Froger Vastgoed?

Froger Vastgoed is een adviesbureau gespecialiseerd in het onderhoudsmanagement van de gebouwde omgeving. Het opstellen van (duurzame) meerjaren onderhoudsplanningen (MJOP) volgens de Conditiemeting NEN 2767, het geven van onderhoudsadviezen, het uitvoeren van BOEI-inspecties, het verzorgen van bouwbegeleiding (toezicht + directievoering) en het uitvoeren van brandveiligheidsinspecties en brandscans vormen onze specialiteiten.

Haalbaarheidsonderzoeken en onderhoudsadviezen

Froger Vastgoed is daarnaast gespecialiseerd in het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken voor de verkoop van huurwoningen. We toetsen de te verkopen woningen aan de bouwregelgeving bestaande bouw en eventuele afspraken of eisen uit het gemeente-convenant.

Jaarlijks geven we onderhoudsadviezen op project- en detacheringsbasis, aan bijvoorbeeld woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaars, schoolbesturen, het bedrijfsleven, de Rijksgebouwendienst, gemeenten en zorginstellingen.

Onze Visie

Froger Vastgoed richt zich op kwaliteit en continuïteit. Uitgangspunten hierbij vormen samenwerking, flexibiliteit en een duidelijke communicatie met de opdrachtgever. Hierdoor is 80% van onze omzet afkomstig uit vervolgopdrachten.

Specialismen Froger Vastgoed op een rij:

 • Conditiemeting vastgoed volgens NEN 2767
 • In-company training conditiemeting NEN 2767
 • Opstellen van (duurzame) meerjaren onderhoudsplanningen (DMJOP)
 • Onderhoudsadvisering en -inspecties
 • Onderzoek inspectiesignalen Ministerie van Infrastructuur en Milieu (ILT), voorheen VROM-inspectie
 • BOEI-inspecties
 • Haalbaarheidsonderzoeken verkoopcomplexen
 • Technisch beheer
 • Bouwbegeleiding en directievoering
 • Brandveiligheidsinspectie zorginstellingen en woningen
 • Vastgoedontwikkeling
image
image

Duurzaam ondernemen

Wilt u duurzaam ondernemen? Froger Vastgoed heeft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. We hanteren de triple-P benadering, op basis van de volgende werkwijze. Wij leveren economische prestaties (profit) met respect voor de sociale kant (people) binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).

Resultaat van duurzaam ondernemen

Het duurzaam ondernemen door Froger Vastgoed resulteert in het stimuleren van doorgroei en persoonlijke uitdagingen van werknemers. We werken doorlopend aan de ontwikkeling en het kennisniveau van onze werknemers, om samen verder te groeien. Bovendien bieden we kansen aan stagiaires, zodat zij een nuttige en leerzame stage kunnen volgen, binnen hun opleiding en het vakgebied. Ten derde leveren we in bedrijfstijd op vrijwillige basis bijdragen aan goede doelen en sponsoringen, bijvoorbeeld ten aanzien van zorginstellingen die we daarmee verder kunnen helpen.

Nieuwsgierig geworden wat Froger Vastgoed voor u kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!